Mantis Bugtracker          
testlink.org

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0008004TestLinkInstallerpublic2017-07-03 08:392017-07-04 08:03
Reportersharmar 
Assigned To 
PriorityhighSeverityblockReproducibilityhave not tried
StatusnewResolutionopen 
PlatformWindowsOSServer 2012 R2OS VersionLatest
Product Version1.9.16 (2016 Q4) 
Fixed in Version 
Summary0008004: After Successfull Installation getting 500 Error
DescriptionAfter successful installation of test link I am facing an issue as 500 Error. I have successfully create the database and installed the product in IIS server.
Steps To Reproduce1)Downloaded the testlink latest version 1.9.16
2)Downloaded the latest IIS server Version 8.5
3)Downloaded the MySql 5.7
3)Extracted the testlink in wwwroot folder
4)Changed the config.inc file and changed the folder path of log and repository
5)Created the Database as 'testlink'
6)ran the script of "testlink_create_tables" via GUI and gone successfull
7)Opened the index.php file and followed the instruction
8)At the end installation was successful and Testlink has been created
9)Once clicking on "http://localhost/login.php" [^] I am getting 500 error.
TagsNo tags attached.
Database (MySQL,Postgres,etc)MySQL 5.7
BrowserFirefox, Chrome and IE11
PHP Version7.0.20
TestCaseID
QA Team - Task Workflow Status
Attached Filespng file icon Snip20170703_47.png [^] (152,845 bytes) 2017-07-03 08:39


png file icon Snip20170703_45.png [^] (109,057 bytes) 2017-07-04 06:20

- Relationships

-  Notes
(0026540)
fman (administrator)
2017-07-03 15:13

you got 404 NOT 500 => IMHO you are pointing to the wrong folder
check with your sysadmin guys
(0026552)
sharmar (reporter)
2017-07-04 06:20
edited on: 2017-07-04 06:21

HI Thanks for the information seems like have attached the incorrect Screenshot. Please do let me know if you need any logs.Also find the attached new screenshot.

(0026556)
fman (administrator)
2017-07-04 08:03

Test if your website is working.
I do not use IIS.

my suggestion is using BITNAMI INSTALLER

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2017-07-03 08:39 sharmar New Issue
2017-07-03 08:39 sharmar File Added: Snip20170703_47.png
2017-07-03 15:13 fman Note Added: 0026540
2017-07-03 15:13 fman Status new => feedback
2017-07-04 06:20 sharmar Note Added: 0026552
2017-07-04 06:20 sharmar Status feedback => new
2017-07-04 06:20 sharmar File Added: Snip20170703_45.png
2017-07-04 06:21 sharmar Note Edited: 0026552 View Revisions
2017-07-04 08:03 fman Note Added: 0026556



Copyright © 2000 - 2019 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker