Mantis Bugtracker          
testlink.org

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0007323TestLinkReports - Test Report on Buildpublic2015-11-03 19:152018-11-29 15:05
Reporterfman 
Assigned Tofman 
PrioritynormalSeveritymajorReproducibilityalways
StatusassignedResolutionopen 
PlatformOSOS Version
Product Version1.9.14 (2015 Q3) 
Fixed in Version 
Summary0007323: Test Report on Build - generates output ONLY for test cases with tester assigned
DescriptionIf test cases has not tester, this report generates no output => WRONG

Default has to be all test cases no matter is has or not tester assigned
TagsNo tags attached.
Database (MySQL,Postgres,etc)ANY
Browser
PHP Version
TestCaseID
QA Team - Task Workflow StatusTBD
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0025406)
kanaduchi (reporter)
2016-09-14 08:01

Any updates to this issue?

This bug prevents generate correct reports
(0025542)
DierickxD71 (reporter)
2016-10-27 11:56

This issue seems to be fixed in 1.9.15
Seems to work ok to me, both with assigned and unassigned tc.
(0025547)
kanaduchi (reporter)
2016-11-01 06:36

I can easily reproduce it on 1.9.15

Steps:
1. Create testplan and build with some tests without user assignment
2. Execute tests without assignment by user1
3. Try to generate "Test Report on build" for this testplan and build by user2

Report is empty

By I expect to see result of execution by user1

Possible correction - display all testcases (executed or not) by default.
And add new checkbox "Display only executed testcases".
My idea: http://screencast.com/t/eUzc5RF99lwt [^]
(0025554)
DierickxD71 (reporter)
2016-11-07 09:46

I cannot reproduce this on 1.9.15

Steps:
1. Created 2 new tests, with steps.
2. Created testplan, active and public, and created build.
3. Add tests from 1 to 2
4. Execute 1 of the tests with user 1
5. Generate "Test report on build" with user 2

BOTH tests, executed and non-executed are visible in the report.

Maybe this is a configuration issue ?
(0028279)
MichaelG (reporter)
2018-11-29 15:04

Bug exists again in 1.9.18.
It seems, that the flag "Use only test cases with tester assigned to" is not considered anyway. There's no difference if I tick the checkbox or not.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2015-11-03 19:15 fman New Issue
2015-11-03 19:15 fman Status new => assigned
2015-11-03 19:15 fman Assigned To => fman
2016-05-25 07:19 kanaduchi Note Added: 0024885
2016-05-25 10:10 fman Note Deleted: 0024885
2016-09-14 08:01 kanaduchi Note Added: 0025406
2016-10-27 11:56 DierickxD71 Note Added: 0025542
2016-11-01 06:36 kanaduchi Note Added: 0025547
2016-11-07 09:46 DierickxD71 Note Added: 0025554
2018-11-29 15:04 MichaelG Note Added: 0028279



Copyright © 2000 - 2018 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker