Mantis Bugtracker          
testlink.org

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0006086TestLinkTest Execute - 'Save and move to next'public2013-12-09 16:572013-12-13 19:43
Reporterntr 
Assigned Tofman 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
StatusclosedResolutionfixed 
PlatformOSOS Version
Product Version1.9.9 (2013 Q4 - bug fixing) 
Fixed in Version1.9.10 (2014 Q1 - bug fixing) 
Summary0006086: "Save an move to next" doesn't work
DescriptionMaybe I do not understand the functionnality, but when I click on "save and move to next" during test execution, testlink:
- saves the current test (OK)
- jump to 'test execution main page' (why not)
- does nothing more => I would expect testlink to open the next testcase in the execution sequence.

Maybe I did not configure something fine, maybe I do not understand how it works, or maybe there is an issue ?

Could you explain me ?
Steps To Reproduce1. create test project TPRJ
2. create a test suite TS100
3. create a test case TC-1A
4. create a test case TC-1B
5. create a test case TC-1C
6. create a test case TC-1D
7. Add tests to a campaign
8. Go to main screen (desktop)
9. On right menu, go to Execute tests
10. On left menu, select first test in testsuite TS100
11. On right pane, go down and set a result
12. Click on save and move to next
TagsNo tags attached.
Database (MySQL,Postgres,etc)MySql
BrowserFirefox
PHP Version
TestCaseID
QA Team - Task Workflow StatusREADY FOR TESTING
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0020177)
fman (administrator)
2013-12-09 20:23

issue fixed on latest code from gitorious
(0020182)
ntr (reporter)
2013-12-10 10:44

I've tried to look to the repository to get your modification for this point.
Unfortunately, I'm not able to track any modification done to solve this issue.
(0020183)
fman (administrator)
2013-12-10 11:36

Idea is not that you are going to find the exact change, but that latest code works and this is a fact.
closing
(0020206)
twelve (reporter)
2013-12-13 17:23

@ntr
To answer your question: You have to delete the script "parent.workframe.location='{$gui->src_workframe}';" inside of gui/templates/execute/execNavigator.tpl

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2013-12-09 16:57 ntr New Issue
2013-12-09 20:23 fman Note Added: 0020177
2013-12-09 20:23 fman Assigned To => fman
2013-12-09 20:23 fman Status new => assigned
2013-12-09 20:23 fman QA Team - Task Workflow Status TBD => READY FOR TESTING
2013-12-09 20:23 fman Fixed in Version => 1.9.10 (2014 Q1 - bug fixing)
2013-12-10 10:44 ntr Note Added: 0020182
2013-12-10 11:36 fman Note Added: 0020183
2013-12-10 11:36 fman Status assigned => resolved
2013-12-10 11:36 fman Resolution open => fixed
2013-12-13 17:23 twelve Note Added: 0020206
2013-12-13 19:43 fman Status resolved => closed



Copyright © 2000 - 2018 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker