Mantis Bugtracker          
testlink.org

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0003502TestLinkasimon_thesispublic2010-06-03 10:322010-07-02 18:35
Reporterjennycao 
Assigned Toasimon 
PrioritynormalSeveritymajorReproducibilityalways
StatusclosedResolutionfixed 
PlatformOSfedoraOS Version11
Product Version1.9 Beta 4 
Fixed in Version1.9 Beta 5 
Summary0003502: The filter "Apply" operation would lost "feature" arguments,
Descriptionhi,
I download and install the testlink 1.9beta4, and found that the filter function does not work on testcase design page.
not only the default filter options(test suits, importants, execution type), but also the customize field.
when I choose filter and click "Apply", the treemenu doesnot display in the navBar
and I check from log that , there is a error in listTestcase.php

==================
[<<][4c070fd1d333b071447941][DEFAULT][/testlink/lib/ajax/gettprojectnodes.php][10/Jun/3 02:13:37][10/Jun/3 02:13:37][took 0.006909 secs]
[<<][4c071bf3d6800424397914][DEFAULT][/testlink/lib/testcases/listTestCases.php][10/Jun/3 03:05:23][10/Jun/3 03:05:23][took 0.07816 secs]
[>>][4c071bf3e9b4a350569300][DEFAULT][/testlink/lib/testcases/listTestCases.php][10/Jun/3 03:05:23]
[10/Jun/3 03:05:23][ERROR][e8f57522b8fb1f38ab17fb64d1186f14][GUI]
Wrong get argument 'feature'.
[<<][4c071bf3e9b4a350569300][DEFAULT][/testlink/lib/testcases/listTestCases.php][10/Jun/3 03:05:23][10/Jun/3 03:05:23][took 0.016342 secs]
==================
Did anyone meet the same issue ? Is there any workaround for this issue?
Is it a bug in beta4 ? or there is something incorrect in configuration?

Thanks
Jenny
Steps To Reproduce1. in test case edit page
2. select some filter options, then click "apply"
3. The left panel will show blank
Additional InformationI print out the $args for debug,
Before "apply" submission, $args has following values
stdClass Object ( [feature] => edit_tc [keyword_id] => [keywordsFilterType] => OR [tsuites_to_show] => [tcspec_refresh_on_action] => [hidden_tcspec_refresh_on_action] => [exec_type] => )

with apply submission
$args seems loose the values of "feature":
stdClass Object ( [feature] => [keyword_id] => Array ( [0] => 0 ) [keywordsFilterType] => OR [tsuites_to_show] => 0 [tcspec_refresh_on_action] => [hidden_tcspec_refresh_on_action] => [exec_type] => )
TagsNo tags attached.
Database (MySQL,Postgres,etc)
Browser
PHP Version
TestCaseID
QA Team - Task Workflow Status
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0010301)
Eloff (reporter)
2010-06-14 14:40

Reminder sent to: asimon

@asimon:
I guess your code will also fix this issue. right?
(0010302)
asimon (developer)
2010-06-14 14:49

Eloff: Yes, this is a known issue and will be fixed with the filter redesign.

jennycao: This problem will be solved with next beta release.
(0010438)
asimon (developer)
2010-06-25 11:31

Solved in CVS. Please retest with next available beta version, feel free to reopen issue if needed.
(0010475)
fman (administrator)
2010-07-02 18:35

1.9 Beta 5 released

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2010-06-03 10:32 jennycao New Issue
2010-06-14 14:40 Eloff Note Added: 0010301
2010-06-14 14:49 asimon Note Added: 0010302
2010-06-14 14:51 asimon Assigned To => asimon
2010-06-14 14:51 asimon Status new => work in progress
2010-06-14 14:51 asimon Category Test Specification => asimon_thesis
2010-06-25 11:31 asimon Status work in progress => assigned
2010-06-25 11:31 asimon Note Added: 0010438
2010-06-25 11:31 asimon Status assigned => resolved
2010-06-25 11:31 asimon Fixed in Version => 1.9 Beta 5
2010-06-25 11:31 asimon Resolution open => fixed
2010-07-02 18:35 fman Note Added: 0010475
2010-07-02 18:35 fman Status resolved => closed



Copyright © 2000 - 2019 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker