Mantis Bugtracker          
testlink.org

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0002690TestLinkReportspublic2009-07-01 13:282009-07-14 03:56
ReporterMike Guo 
Assigned Tomhavlat 
PrioritynormalSeveritymajorReproducibilityalways
StatusclosedResolutionduplicate 
PlatformOSOS Version
Product Version1.8.3 
Fixed in Version 
Summary0002690: Images can not display in Test Report with the format of HTML and MS word
Description   It can not upload and display in Test Cases at first. But after I make some amend to three scalars which are '$config['Enabled']','$config['UserFilePath']' and '$config['UserFilesAbsolutePath']' in config.php, it can upload and display images normally.
   But it still can not display all images and pictures normally in Test Report with the format of HTML and MS word(I have not try others), it always display a 'X'.
   Someone has the similar problem but just in MS word or just can not display some imqges.
TagsNo tags attached.
Database (MySQL,Postgres,etc)
Browser
PHP Version
TestCaseID
QA Team - Task Workflow Status
Attached Files

- Relationships
duplicate of 0002647closedfman Testplan printout into MS-Word is without images. 

-  Notes
(0007426)
guest (reporter)
2009-07-02 15:52
edited on: 2009-07-02 16:27

Backup your config files and changed files.
Change back to default config and other files.
Delete files in 'gui/templates_c' folder (Do not delete 'gui/templates_c' folder)
Set read and write access permission 'upload_area' folder (from PHP and/or Web-server Process)
Please test upload and display images normally.

above may not be necessary.

Please try patch.(see below URL)
http://www.testlink.org/mantis/view.php?id=2647 [^]
Delete files in 'gui/templates_c' folder (Do not delete 'gui/templates_c' folder)

You can get zip file (include HTML/Word and Images)
Expand zip file and open the file (HTML/Word).

(0007430)
Mike Guo (reporter)
2009-07-02 18:34

Hello,guest

  Thank your reply very much! But I do not understand the Japanese.

  And I do the following things: Save the changes just like above of config.php which is in FCKEditor folder, and then change the URL of the images linked in HTML. The images can visible in HTML, but still can not be displayed in MS Word(2007). But when I copy the information from HTML and paste into MS Word(2007), the images displayed normally. Though it will do, I don't think it is a good way.
  
  So could you give me more information of how to solve this problem not by copy-paste.
(0007431)
guest (reporter)
2009-07-02 20:47

Please Read all of notes
http://www.testlink.org/mantis/view.php?id=2647 [^]


Points of notes (below)

at 1st, apply the patch.(expand zip file and overwrite copy)
http://sourceforge.jp/projects/testlinkjp/lists/archive/users/2009-June/000587.html [^]
or (automated translate Japanese to English)
http://www.excite-webtl.jp/world/english/web/?wb_url=http%3A%2F%2Fsourceforge.jp%2Fprojects%2Ftestlinkjp%2Flists%2Farchive%2Fusers%2F2009-June%2F000587.html&wb_lp=JAEN&wb_dis=3&wb_submit=+%96%7C+%96%F3+ [^]
or (automated translate Japanese to English)
http://www.excite-webtl.jp/world/english/web/?wb_url=http%3A%2F%2Fsourceforge.jp%2Fprojects%2Ftestlinkjp%2Flists%2Farchive%2Fusers%2F2009-June%2F000587.html+&wb_lp=JAEN&wb_dis=2&wb_submit=+%96%7C+%96%F3+ [^]


Then.
Testlink 1.8.3+patch: Tab Results: Report Format = MS-Word
You choose Testplan and click to all the check-boxes on the right side.
You select a Testplan chapter on the right.
You get xyz.zip (include xyz.doc and Images).
(0007443)
guest (reporter)
2009-07-05 15:27

Updated
http://www.testlink.org/mantis/view.php?id=2647 [^]
(0007522)
Reaper (reporter)
2009-07-13 13:25

I have changed all the patches, and there is more then one report format named xml.
   I met two problems:
   The 1st is: I do the following things:
              (1),'Results'
              (2),Select 'Report Format' to 'xml'(or 'HTML','MS Word')
              (3),'Test Report'(or 'Test Plan')
              (4),Select the content i want to display from check box.
   But it displays nothing;
   And the 2nd is: when I select 'All Test Cases' the sequence of results it displays are mixed and the value do not match the name.
   There is also a WARNING in Events: E_NOTICE Undefined property:stdclass::$user_email_valid_regex in ...\testlink\gui\templates_c\%%B3^B39DACD9%%inc_jsCfieldsValidation.tpl.php. Line 23
(0007533)
mhavlat (reporter)
2009-07-14 03:56

Monitor 2647 or 2721

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2009-07-01 13:28 Mike Guo New Issue
2009-07-02 15:52 guest Note Added: 0007426
2009-07-02 16:27 guest Note Edited: 0007426
2009-07-02 18:34 Mike Guo Note Added: 0007430
2009-07-02 20:48 guest Note Added: 0007431
2009-07-05 15:27 guest Note Added: 0007443
2009-07-13 13:25 Reaper Note Added: 0007522
2009-07-14 03:54 mhavlat Status new => assigned
2009-07-14 03:54 mhavlat Assigned To => mhavlat
2009-07-14 03:55 mhavlat Relationship added duplicate of 0002647
2009-07-14 03:56 mhavlat Note Added: 0007533
2009-07-14 03:56 mhavlat Status assigned => closed
2009-07-14 03:56 mhavlat Resolution open => duplicate



Copyright © 2000 - 2019 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker