MantisBT - TestLink
View Issue Details
0008806TestLinkTest Specificationpublic2019-11-27 15:252019-11-29 10:29
atisne 
 
normalmajoralways
newopen 
CentOS7
 
 
Postgresql 9.2
FireFox 68.2
PHP 7.2
0008806: Can't delete Test Suite
As a test designer, I want to delete a test suite I just created.
Actual result: The application does nothing.
Expected result: The selected test suite is deleted.
Reproduced on TL 1.9.20

As a test designer,
1- Create a new test suite
2- Select this test suite in the Test specification navigator
3- Click on the delete button in the test suite operations ('Delete this test suite with all children')
4- Click on 'Yes, delete test suite' in the page of confirmation
A new page without any text appears (see attachment). The test suite is not deleted.
No error in web server logs.
No error in DB logs.

I found this traces in the user's log:

[>>][5dde8dcd0d6d1505071685][DEFAULT][/lib/testcases/containerEdit.php][19/Nov/27 14:53:01]
[root@testlink testlink]# tail userlog2.log
    [19/Nov/27 14:53:01][WARNING][fb2au5f04gnmrme7hisn3g41rg][GUI - Test Project ID : 1]
        E_NOTICE
Trying to get property 'value' of non-object - in /opt/testlink/gui/templates_c/115d8080f37c8f7d80c1c524e82b96d0aec3bc54_0.file.containerDelete.tpl.php - Line 35
    [19/Nov/27 14:53:01][WARNING][fb2au5f04gnmrme7hisn3g41rg][GUI - Test Project ID : 1]
        E_NOTICE
Undefined index: objectID - in /opt/testlink/gui/templates_c/115d8080f37c8f7d80c1c524e82b96d0aec3bc54_0.file.containerDelete.tpl.php - Line 42
    [19/Nov/27 14:53:01][WARNING][fb2au5f04gnmrme7hisn3g41rg][GUI - Test Project ID : 1]
        E_NOTICE
Trying to get property 'value' of non-object - in /opt/testlink/gui/templates_c/115d8080f37c8f7d80c1c524e82b96d0aec3bc54_0.file.containerDelete.tpl.php - Line 42
[<<][5dde8dcd16b2f036059206][DEFAULT][/lib/testcases/containerEdit.php][19/Nov/27 14:53:01][19/Nov/27 14:53:01][took 0.031559 secs]
No tags attached.
png empty-result.png (2,350) 2019-11-27 15:25
http://mantis.testlink.org/file_download.php?file_id=5251&type=bug
png
Issue History
2019-11-27 15:25atisneNew Issue
2019-11-27 15:25atisneFile Added: empty-result.png
2019-11-28 08:57fmanNote Added: 0029315
2019-11-28 08:58fmanNote Edited: 0029315bug_revision_view_page.php?bugnote_id=29315#r5970
2019-11-29 09:52zmeslerNote Added: 0029316
2019-11-29 10:29fmanNote Added: 0029317

Notes
(0029315)
fman   
2019-11-28 08:57   
(edited on: 2019-11-28 08:58)
just tested with empty test suite -> ok
just tested with test suite with test suites and test cases -> ok

using latest code from github

(0029316)
zmesler   
2019-11-29 09:52   
just tested with 1.9.20 with empty and populated suite. -> ok
(0029317)
fman   
2019-11-29 10:29   
@zmesler
thanks for your collaboration