MantisBT - TestLink
View Issue Details
0008539TestLinkReports - Test Report on Buildpublic2019-01-14 11:192019-01-14 12:10
multicode 
 
normalminorhave not tried
newopen 
1.9.18 (2018 Q3) 
 
Postgres
Chrome 62.0.3202.89
0008539: No "Assigned to" in Test Report on build when "Use only test cases with tester assigned to" unchecked
No "Assigned to" in "Test Report on build" when checkbox "Use only test cases with tester assigned to" unchecked
1. Create project Prj-1.
2. Add test suite TS-1 and test case TC-1 into Prj-1.
3. Create test plan TP-1.
4. Add TC-1 into TP-1.
5. Create build Bld-1.
6. Assign TC-1 to tester (eq. tltester1).
7. In "Test Reports and Metrics" choose "Test Report on build".
8. Check "Use only test cases with tester assigned to" and run report.
   In Execution Details (see Checked.jpg):
     Build Bld-1
     Assigned to tltester1
     Execution Result Not Run
9. Run report againe with unchecked "Use only test cases with tester assigned to".
   In Execution Details (see Unchecked.jpg):
     Build Bld-1
     Execution Result Not Run
No tags attached.
jpg Checked.jpg (10,955) 2019-01-14 11:19
http://mantis.testlink.org/file_download.php?file_id=5082&type=bug
jpg

jpg Unhecked.jpg (9,586) 2019-01-14 11:20
http://mantis.testlink.org/file_download.php?file_id=5083&type=bug
jpg
Issue History
2019-01-14 11:19multicodeNew Issue
2019-01-14 11:19multicodeFile Added: Checked.jpg
2019-01-14 11:20multicodeFile Added: Unhecked.jpg

There are no notes attached to this issue.