MantisBT - TestLink
View Issue Details
0006351TestLinkExport/Importpublic2014-05-27 14:582015-12-21 11:06
ken.dickinson 
fman 
normalmajoralways
closedfixed 
IntelFedora15
1.9.9 (2013 Q4 - bug fixing) 
1.9.13 (2015 #1) 
mysql
Chrome
5.3.13
READY FOR TESTING
0006351: Images in Test Cases not Exported for Word/OpenOffice Document
When I add an image to to a test cases and attempt to create a Test Specification Document I am seeing different results based on the type of document exported.

If HTML is used the document is exported correctly. If Word or Open Office is used the images in the test cases are missing.

The Open Office version lists a path to the file expected to be included. The path is "file:///userfiles/<filename>". [^] I confirmed the file "<myhost>/userfiles/<filename>" is present on the server.
IMAGES ON REPORTS
related to 0005950closed fman Images are not exported in Word 
Issue History
2014-05-27 14:58ken.dickinsonNew Issue
2014-05-28 05:15fmanNote Added: 0021013
2014-10-18 13:43fmanRelationship addedrelated to 0005950
2014-10-18 17:20fmanNote Added: 0021980
2014-10-18 17:20fmanQA Team - Task Workflow Status => READY FOR TESTING
2014-10-18 17:20fmanStatusnew => resolved
2014-10-18 17:20fmanFixed in Version => 1.9.13 (2015 #1)
2014-10-18 17:20fmanResolutionopen => fixed
2014-10-18 17:20fmanAssigned To => fman
2014-10-18 17:21fmanTag Attached: IMAGES ON REPORTS
2014-12-31 14:22fmanStatusresolved => closed

Notes
(0021013)
fman   
2014-05-28 05:15   
have you given a look to post on forum regarding similar situations ?
CRITIC INFO NOT PROVIDED: how are you uploading the images :
using our plain upload ?
using WEB Rich html editor feature ?

word is a PSEUDO word => old trick HTML sent to browser with different file type.
IMAGES are NOT EMMBEEDED
Best option for images => generate HTML => print as PDF
(0021980)
fman   
2014-10-18 17:20   
http://forum.testlink.org/viewtopic.php?f=22&t=7098 [^]