MantisBT - TestLink
View Issue Details
0005712TestLinkGeneralpublic2013-05-14 15:382013-05-22 20:56
aostad 
fman 
normalmajoralways
closedfixed 
WindowsServer 2008R2
1.9.6 (2013 Q1 - bug fixing) 
1.9.7 (2013 Q2 - bug fixing) 
mssql server 2008
any
5.3
TBD
0005712: Missing files from lib/API
Some file especially APIkey.php is missing from lib\api folder causing "MySetting" fails to open.

Although by copying APIkey.php it works, but I have copied all files from testlink1.9.5\lib\api to 1.9.6:

APIErrors.php
APIkey.php
xmlrpc.class.php
api.const.inc
No tags attached.
Issue History
2013-05-14 15:38aostadNew Issue
2013-05-14 18:44fmanStatusnew => resolved
2013-05-14 18:44fmanFixed in Version => 1.9.7 (2013 Q2 - bug fixing)
2013-05-14 18:44fmanResolutionopen => fixed
2013-05-14 18:44fmanAssigned To => fman
2013-05-14 18:59fmanNote Added: 0018955
2013-05-14 22:21aostadNote Added: 0018956
2013-05-14 22:21aostadStatusresolved => assigned
2013-05-14 22:21aostadResolutionfixed => reopened
2013-05-15 07:17fmanStatusassigned => resolved
2013-05-15 07:17fmanResolutionreopened => fixed
2013-05-22 20:56fmanStatusresolved => closed

Notes
(0018955)
fman   
2013-05-14 18:59   
Seems very strange because on 1.9.6 (you can give a look to repository on gitorious) APIkey.php is present on lib\api.

During some development stage, there were this issue but with code present on latest code on gitorious.

Can you confirm that getting 1.9.6 from sourceforge the file is missing ?

(0018956)
aostad   
2013-05-14 22:21   
Still missing.