MantisBT - TestLink
View Issue Details
0002536TestLinkUser Interface Generalpublic2009-05-26 17:042010-01-13 21:43
k_reichert 
schlundus 
normaltextalways
closedfixed 
1.8.2 
1.8.3 
Firefox 3, IE6
5.2.9-1
0002536: Milestones % not shown
When adding a milestone, one can specify how many % of tests must be fullfilled to reach the milestone. This value is also saved in database (mysql). On the overview page (view) of milestones, it isn't listed, anyway. Instead, ??? are shown.

The % value is saved correctly in database, so this is a view problem!
No tags attached.
jpg milestones_error.JPG (52,083) 2009-05-26 17:04
http://mantis.testlink.org/file_download.php?file_id=1077&type=bug
jpg
Issue History
2009-05-26 17:04k_reichertNew Issue
2009-05-26 17:04k_reichertFile Added: milestones_error.JPG
2009-05-26 17:04k_reichertBrowser => Firefox 3, IE6
2009-05-26 17:04k_reichertPHP Version => 5.2.9-1
2009-05-26 17:30AmaradanaNote Added: 0007046
2009-05-26 17:30AmaradanaNote Edited: 0007046
2009-05-26 18:11k_reichertNote Added: 0007049
2009-05-26 21:16mhavlatNote Added: 0007052
2009-05-26 21:16mhavlatSeveritymajor => text
2009-05-26 21:16mhavlatStatusnew => feedback
2009-05-26 21:16mhavlatCategory0 - Undefined => User Interface General
2009-05-26 22:38schlundusStatusfeedback => assigned
2009-05-26 22:38schlundusAssigned To => schlundus
2009-05-27 01:30schlundusNote Added: 0007058
2009-05-27 01:30schlundusStatusassigned => resolved
2009-05-27 01:30schlundusFixed in Version => 1.8.3 (bug fixing)
2009-05-27 01:30schlundusResolutionopen => fixed
2010-01-13 21:43mhavlatStatusresolved => closed

Notes
(0007046)
Amaradana   
2009-05-26 17:30   
I verified this issue, This is working for me. I can see the values that i set. Please give detail steps.

(0007049)
k_reichert   
2009-05-26 18:11   
Maybe this is a coding issue? Also german umlauts like ö, ä, ü are not shown correctly ...
(0007052)
mhavlat   
2009-05-26 21:16   
Is your problem visible in German only?
Are German special characters wrong through the all application?
Could you confirm that you are using language definition string.txt from 1,8.2 version - not own modification?
(0007058)
schlundus   
2009-05-27 01:30   
Fixed in 1.8.3 and above