MantisBT - TestLink
View Issue Details
0002252TestLinkRequirement Managementpublic2009-03-19 14:322009-05-11 15:54
satyendra 
fman 
normalmajoralways
closedfixed 
1.8.0 
1.8.1 
0002252: Error message displayed when Assign Requirement.
Do the following steps
1- Create Requirement.
2- Click Assign Requirement
3- Select Requirements Specification Document from dropdown
4- Select checkbox and click Assign Button.
following error displayed
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'tlAttachmentRepository.class.php' (include_path='.;C:\php5\pear;.;E:\Apache Software Foundation\Apache2.2\htdocs\testlink\lib\functions\') in E:\Apache Software Foundation\Apache2.2\htdocs\testlink\lib\functions\common.php on line 109

please see attached screen.
No tags attached.
has duplicate 0002310closed  Assigning a testcase to a requirement 
has duplicate 0002460closed mhavlat When tries to Assign Requirements to Test Cases "A Blank Page Appears on Right Side" 
doc testlink error.doc (234,496) 2009-03-19 14:32
http://mantis.testlink.org/file_download.php?file_id=867&type=bug
? common.php (30,423) 2009-03-27 19:39
http://mantis.testlink.org/file_download.php?file_id=895&type=bug
Issue History
2009-03-19 14:32satyendraNew Issue
2009-03-19 14:32satyendraFile Added: testlink error.doc
2009-03-20 17:09fmanStatusnew => assigned
2009-03-20 17:09fmanAssigned To => fman
2009-03-20 17:11fmanNote Added: 0005924
2009-03-20 17:11fmanStatusassigned => feedback
2009-03-24 16:40fmanStatusfeedback => resolved
2009-03-24 16:40fmanFixed in Version => 1.8.1 (bug fixes)
2009-03-24 16:40fmanResolutionopen => fixed
2009-03-27 19:39satyendraStatusresolved => assigned
2009-03-27 19:39satyendraResolutionfixed => reopened
2009-03-27 19:39satyendraNote Added: 0006042
2009-03-27 19:39satyendraFile Added: common.php
2009-03-30 12:48xfremeNote Added: 0006063
2009-03-30 17:45xfremeNote Added: 0006065
2009-03-30 17:45xfremeNote Deleted: 0006063
2009-03-31 18:57amitkhullarRelationship addedhas duplicate 0002310
2009-04-07 04:14trickyarcherNote Added: 0006234
2009-04-07 15:39fmanNote Added: 0006244
2009-04-08 02:12trickyarcherNote Added: 0006255
2009-04-08 16:09fmanNote Added: 0006263
2009-04-08 21:34trickyarcherNote Edited: 0006255
2009-04-30 18:47mhavlatRelationship addedhas duplicate 0002460
2009-05-02 22:21fmanStatusassigned => resolved
2009-05-02 22:21fmanResolutionreopened => fixed
2009-05-11 15:54mhavlatStatusresolved => closed

Notes
(0005924)
fman   
2009-03-20 17:11   
Add following line:
// Needed to use extends tlObjectWithAttachments, If not present autoload fails.
require_once( dirname(__FILE__) . '/attachments.inc.php');

 on
requirement_mgr.class.php

before
class requirement_mgr extends tlObjectWithAttachments
{


let us know
(0006042)
satyendra   
2009-03-27 19:39   
when i change code then following error displayed.
Parse error: parse error in E:\Apache Software Foundation\Apache2.2\htdocs\testlink\lib\functions\common.php on line 113

Please find attached file
(0006065)
xfreme   
2009-03-30 17:45   
Thanks to fman! Next string works OK for me: require_once( dirname(__FILE__) . '/attachments.inc.php');
(0006234)
trickyarcher   
2009-04-07 04:14   
Added fman's changes and they eliminated the error message and generated a new error message:

ERROR ON exec_query() - database.class.php
1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ')' at line 1 - SELECT * FROM req_coverage WHERE req_id IN (163) AND testcase_id IN ()

THE MESSAGE :: SQL [9] executed [took 0.0061 secs][all took 0.0121 secs]: SELECT * FROM req_coverage WHERE req_id IN (163) AND testcase_id IN () Query failed: errorcode[1064] errormsg:You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ')' at line 1
(0006244)
fman   
2009-04-07 15:39   
update to 1.8.1 and retest
(0006255)
trickyarcher   
2009-04-08 02:12   
(edited on: 2009-04-08 21:34)
Update may have helped. I was still receiving the error message until I assigned a prefix to the Test Project.

All is well now.

Yes. My apologies. This issue is closed.

(0006263)
fman   
2009-04-08 16:09   
on 1.8 test case prefix in mandatory.
Then: we can close this issue ?